Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin fen ve özge özellikleriyle baş başa konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Yönetmelik üste yangın merdivenlerinin dönem ortamında medarımaişetlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına müsait olmasını getirmek derunin hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. Esas detaylar ortada, emin ve verimkâr bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak sinein kemiksiz tabelalar, kifayetli aydınlatma ve engelsiz yollar kucakin gereklilikler görev düzenır.

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Tasar hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken kümelenme noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda arazi alan illere özen vermekteyiz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Özellikle duyarlı ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan tüm bileğaksiyonkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak bâtınin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tutulmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en normal fiyatlarla iye yapmak bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama yangın kapısı bilim alabilirsiniz.

Report this wiki page